top of page
13.jpg

SLAVENA
moćna 

žena koja pomaže
Skida crnu magiju
Vraća voljene osobe
Pravi moćne zaštite
Ljubavna magija

21.jpg
MaryRosary.jpg
37839983-portrait-de-profil-d-une-femme-rurale-couverte_edited.jpg

Viber WhatsApp ++381621106947

Pozovite SLAVENU za pomoć

Skidanje crne magije, pronalaženje ureknutih mesta, stvari i ljudi i skidanje uroka, nagaza, raščinjavanje i uklanjanje magija, čini i magijskih dejstava.

Salivanje straha i stresa, rešavanje problema nesanice i noćnih mora.

Skidanje vradžbina i vračanje za ljubav, sreću, zdravlje, porodicu, napredak u poslu.

Pomoć kod steriliteta, smanjene ljubavne žari i želje.

Ponovno i prvo spajanje partnera, vraćanje partnera i zaštita veze i braka. 

Kućne zaštite i amajlije protkane moćima sa svetih mesta.

Smanjivanje želje za porocima i rešavanje istog problema, magijskim sredstvima, molitvama i činima zaštite i osnaživanja.

37839688-senior-femme-avec-gilet-et-foulard-intérieure-plongé-dans-ses-pensées.webp

Viber WhatsApp +381621106947

file-20191015-98653-7p86wy.jpg

Vidovita SLAVENA je uvek spremna da Vam pomogne u teškoj borbi sa porocima i zavisnošću.

Pomogla je mnogima, pomoći će i Vama. Božja volja i pomoć uz njene moćne molitve učiniće čudo i spasiće Vas iz čeljusti poroka. Tešku borbu prolazi sa vama i ne ostavlja nikog na cedilu. Mnogi su joj zahvalni.

Viber WhatsApp +381621106947

3.jpg

Pomaže parovima i pojedincima da osete Božji dah u radost u vidu pokolenja. Nema veće radosti u porodici od smeha i plača deteta. Majčina radost i sreća su svetinja za nju. Žena sa iskustvom dugogodišnjim u pripremama i pomoći svetinjama sa svetih mesta i moćnim molitvama i amajlijama osveštanim pomaže. 

Viber WhatsApp +381621106947

37839980-vieille-femme-roumaine-mouchoir-et-un-cardigan-intérieure.webp

Vidovita i moćna SLAVENA otvara svoja vrata za pomoć kod sporova i nesuglasica. Mir u kući i stabilnost njena su druga strana. Svaki spor može se rešiti uz njenu svesrdnu pomoć i zalaganje. Rešava porodične svađe i probleme i mir za sobom donosi u kuću.

Specijalne molitve i čini za mir, stabilnost, ljubav i finansije. Sve potkrepi moćnim amajlijama na svetim mestima osveštanim.

10
praying-hands.jpg

SLAVENA

Snagom koju joj je priroda dala pomaže i pomagala je mnogima, sve u službi Boga našeg oca. Darom vidovitosti kojom ju je obdario. Pomaže svima bez obzira na veru i veroispovest, jer jedan je Bog otac naš.

Uklonite i Vi sa Vas i Vašeg doma zlu kob i sreću, pozovite Vidovitu Slavenu.

ZAHVALNICE
 
Milena Krstić, Zemun
Svog muža znam od malih nogu, odrasli smo u istom kraju. Bio je divan kako u mladosti tako i na početku našeg braka.
Kada smo se uzeli brak nam je bio savršen. Bila sam presrećna, kao u bajci. Odjednom, posle tri i po godine počela sam da primećujem čudne stvari kod njega. Počeli smo da se svađamo a on je imao izlive besa. Razdor i nesloga su se nagomilavali u porodici i svaki dan je bilo sve teže i teže trpeti takav brak, muž mi je postao jako nasilan. Postao je agresivan i nasiljem prema meni ali i prema deci primenjujući nasilne metode vaspitanja. Nisam znala šta da radim! Želela sam da iskočim iz kože. Tada sam na svu sreću preko prijateljice dobila broj od Vidovite Slavene. Prijateljica mi je otvorila oči rekavši da su to verovatno simptomi crne magije i da to može Slavena da izleči.

Kada sam je pozvala , otkrila mi je da je na njega bačena jaka crna magija i da je dobro što sam se obratila za pomoć.
Hvala joj od sveg srca za trud i jer me je spasla od patnje i brak od propasti!

Biljana Vukašinović, Leverkuzen

Samo da se zahvalim Slaveni na beskrajnom trudu i radu, molitvama i vremenu koje je utrošila za boljitak mene i moje porodice. Takvu osobu još nisam srela u životu, da se tako bezrezervno daje i takvu moć koju ima samo od boga je moguća. 

Hvala vam u ime moje porodice.

 

Stefan Ranđelović, Švedska

Hvala divnoj ženi Slaveni na pomoći i na spajanju i upoznavanju sa ljubavi mog života. Bogu hvala biće i prinova skoro, sve je kako ste i sami rekli da će biti. Una je san mojih snova i napokon spavam sa srećom čekajući novo jutro.

Bog vas blagoslovio i još jednom hvala!

​​

bottom of page